Byggfirma Halmstad | Bygg-Renova
Bygg-renova planka

Byggfirma Halmstad

Byggfirma i Halmstad - Bygg-Renova

Är ni på jakt efter en byggfirma i Halmstad? Då är det oss på Bygg-Renova ni ska kontakta. Genom lång erfarenhet har vi fått bred kompetens inom allt som rör bygg. Oavsett om det ska renoveras eller byggas nytt kan vi hjälpa er. Inomhus såväl som utomhus. Är ni osäkra på om vi är rätt byggfirma för just er? Ring eller kontakta oss via e-post så kan vi med all säkerhet komma fram till en specialanpassad lösning som fungerar. Inga utmaningar är för stora för oss. Givetvis får ni en gratis offert.

En byggfirma att lita på

När ni väljer Bygg-Renova väljer ni erfarenhet, trygghet och kvalitet. Dessa är alla ledord som vi utgår ifrån då vi möter våra kunder och utför ett arbete. Vi har funnits i över 25 år och jobbat med åtskilliga nöjda kunder. Vi vet vad som krävs för att leverera ett bra slutresultat och nöjer oss inte förrän detta är uppnått. Genom personlig kontakt och fullt kundfokus försäkrar vi oss om att vi vet exakt vad det är kunden vill ha. På så vis kan vi arbeta tidseffektivt och undvika sådant som onödiga missförstånd och merkostnader. Har ni några frågor om just ert projekt? Ta kontakt med bygg-renova redan idag för en fri offert.

Tjänster

Vi erbjuder en mängd olika tjänster som täcker de allra flesta behov. Då vi är våtrumsbehöriga har vi dessutom möjlighet att renovera kök och badrum. Oavsett vad ni behöver i byggväg är vi behjälpliga och ni kan vara säkra på att alltid bli väl bemötta av vårt kompetenta och engagerade team.

Några av våra tjänster:

  • Altaner, uterum, om- och tillbyggnad
  • Takrenovering
  • Badrum och plattsättning
  • Köksrenovering
  • Badrumsrenovering
  • Krypgrundssanering

Hittar ni inte vad ni söker här? Hör av er! Vi kan säkert hjälpa till ändå.

Renova sitt hem eller bygga nytt?

Ska man renovera sitt hem eller bygga nytt vill man naturligtvis känna sig säker på att allting går rätt till. Från början till slut upprätthåller vi en god kommunikation med kunden. Allt för att ni ska vara väl insatta i det arbete vi utför. Ärlighet och förtroende är värden som vi håller högt. Vår erfarenhet är er trygghet.

Trots den höga standard vi håller har vi konkurrenskraftiga priser. Om ni använder er av ROT-avdraget blir priset genast ännu bättre.

Vi ser fram emot att hjälpa er med drömbygget, renoveringen eller takbytet. När ni behöver byggare att lita på, kontakta Bygg-Renova.


Bygg - Renova

Dags att renovera eller bygga om?
Välkommen till oss på Bygg-Renova AB!

Har ni några frågor?

Med 25 års erfarenhet från byggbranschen har vi koll på det mesta. Kom till oss med dina frågor.

Kontakta oss